Kerjasama Strategik UMP dan BJTU dalam program dual ijazah - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
PUTRAJAYA, 28 April 2021 – Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Beijing Jiatong University (BJTU) China menandatangani memorandum perjanjian (MoA) bagi jalinan kerjasama dalam Program Dual Ijazah UMP-BJTU.