Peluang tambah kemahiran dalam bidang pembangunan rel - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
KUANTAN, 6 April 2021 - Pemilihan Universiti Malaysia Pahang (UMP) sebagai pusat latihan Tester Training Module dalam Program Latihan Kemahiran Industri (PLKI ECRL) memberi peluang buat UMP menyumbang terhadap pembinaan Laluan Rel Pantai Timur (ECRL) yang merupakan projek berprofil tinggi.