SEJAHTERA UMP sumbang pelitup muka dan kurma buat ahli berdaftar - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2021)
PEKAN, 26 April 2021 – Persatuan Kebajikan dan Kesejahteraan Staf (SEJAHTERA), Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah membuat agihan kurma dan pelitup muka kepada semua ahli yang telah berdaftar di kedua-dua kampus.