Tawaran TVET Mandarin untuk pelatih PKLI-ECRL - Yong, Ying Mei (2021)
KUANTAN, 6 April 2021 - Institut Konfusius, Universiti Malaysia Pahang (UMP) menawarkan modul TVET Mandarin untuk meningkatkan kemahiran berkomunikasi dalam bahasa Mandarin khas buat pembantu makmal yang sedang mengikuti Program Latihan Kemahiran Industri ECRL (PLKI-ECRL) di UMP mulai 6 April hingga 30 April 2021 ini.