Penyelidikan PM. Ir. Dr. Mohd Hafizi raih Anugerah Khas MTE 2021 - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 1 April 2021 – Penyelidikan Profesor Madya Ir. Dr. Mohd Hafizi Zohari dengan tajuk Fiber Bragg Grating System for Engineering Structures Health Monitoring menerima Anugerah Khas MTE 2021 Chinese Innovation & Invention Society Taiwan dan pingat emas dalam Pameran Malaysia Technology Expo 2021 (MTE) yang dijalankan secara dalam talian baru-baru ini.