Festival Seni Tari hasilkan karya seni terbaik - Siti Nurfarmy, Ibrahim; Noor Afiza, Mohd Asmi (2021)
PEKAN, 11 April 2021 – Festival Seni Tari (FESERI), Universiti Malaysia Pahang (UMP) akhirnya melabuhkan tirainya dalam penganjuran yang dilaksanakan secara dalam talian baru-baru ini selepas ditangguhkan beberapa kali akibat pandemik Covid-19.