Sanjungan Budi khas buat mantan Pengerusi dan LPU UMP - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
KUALA LUMPUR, 10 April 2021 - Majlis Sanjungan Budi Mantan Pengerusi Lembaga Pengarah Universiti (LPU) dan LPU diadakan sebagai mengenang jasa serta menghargai sumbangan mantan Pengerusi LPU, Dato’ Sri Ibrahim Ahmad yang telah berkhidmat selama 2 tahun 9 bulan 15 hari bersamaan 1,017 hari di universiti ini.