Yayasan UMP sumbang komputer riba percuma buat pelajar - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 16 April 2021 - Yayasan UMP menyumbangkan sebanyak 70 unit komputer riba kepada pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang memerlukan bagi meringankan beban mereka dalam mengadaptasi sesi pembelajaran secara dalam talian.