Status OKU beri inspirasi bantu insan senasib - Asrol, Awang (Berita Harian Sdn. Bhd., 2021)
Kuantan: Keterbatasan diri dan berstatus orang kelainan upaya (OKU) tidak menghalang Prof Dr Ruzita Mohd Amin membantu individu senasib yang sering terpinggir dan berdepan pelbagai kekangan.