Empower ECER-MEKAR bantu 1,000 golongan kurang berkemampuan - Siti Fatihah, Awang (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2021)
KOTA BHARU - Yayasan Petronas telah membantu 1,000 individu daripada golongan kurang berkemampuan di Pantai Timur melalui Program Memperkasakan Ekonomi Asas Rakyat (empowerECER-MEKAR) yang dilaksanakan untuk menjana pendapatan golongan sasar melalui siri latihan mempertingkatkan kemahiran dan keusahawanan.