Empower ECER manfaat komuniti setempat - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Berita Harian Sdn. Bhd., 2021)
Raub: Majlis Pembangunan Ekonomi Wilayah Pantai Timur (ECERDC) melalui UMP Advanced melaksanakan program empower Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECER) bagi menjana pembangunan sosioekonomi di beberapa tempat di negeri Pantai TImur, termasuk di Raub.