Yayasan UMP terima 32,000 buku latihan KAFA - Asrol, Awang (Berita Harian Sdn. Bhd., 2021)
KUANTAN: Yayasan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima 32,000 naskhah buku latihan Kelas Al-Quran dan Fardu Ain (KAFA) bernilai RM200,000 untuk diagihkan kepada lebih 4,000 murid prasekolah dan sekolah rendah di negeri ini.