Yayasan UMP terima infak 32,000 naskah buku untuk pelajar sekolah - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Melayu (M) Berhad, 2021)
YAYASAN Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima sumbangan infak sebanyak 32,000 naskhah buku latihan Kelas al-Quran dan Fardhu Ain (KAFA) yang keseluruhannya bernilai RM200,000.