Dakwa tukang sihir - Muhammad Saufi, Hassan (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
Kuala Lumpur: Pengamal ilmu hitam boleh didakwa. Itu yang akan berlaku jika Majlis Agama Islam Negeri (Main) melaksanakan suatu enakmen kesalahan pengamalan ilmu hitam kelak.