Pertubuhan Seni Gayong Serantau Malaysia - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (Pertubuhan Seni Gayong Serantau, 2001)
Pertubuhan ini dikenali dengan nama Pertubuhan Seni Gayong Serantau Malaysia (selepas ini disebut “Pertubuhan”) 1.2 Pertubuhan ini akan mengamalkan adat-istiadat dan pelajaran Silat Seni Gayong sepertimana yang telah diilhamkan oleh Al-Marhum Mahaguru Dato’ Meor Abdul Rahman dan bersesuaian dengan syariat Islam. 1.3 Pertubuhan ini mendokong Surat Kebenaran Dan Kuasa yang telah diperbuat oleh Al-Marhum Mahaguru Dato’ Meor Abdul Rahman dan Surat-Surat Tauliah dan Amanah yang telah diperbuat oleh Allahyarham Puan Rokiah bt. Naning @ Meor Abdul Rahman