Pertembungan bidang kuasa federal, negeri perlu diurus secara perlembagaan - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2021)
KEPUTUSAN Mahkamah Persekutuan dalam kes Iki Putra bin Mubarak menjadi sensasi kerana wujud dakwaan implikasinya nanti Undang-Undang Kesalahan Jenayah Syariah di bawah Enakmen Negeri akan satu persatu dibatalkan kerana bercanggah dengan Senarai Persekutuan, Perlembagaan Persekutuan.