Nasihat Seri Paduka Baginda Pamerkan Kecaknaan - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (Harakah Daily, 2021)
Seri Paduka Baginda menunjukkan keutamaan yang diberikan ialah kesejahteraan rakyat dan kepentingan negara dalam menghadapi cabaran-cabaran semasa walaupun ada suara-suara nakal yang mentohmah bahawa Baginda memberi hayat kepada Jemaah Menteri pimpinan YAB Tan Sri Muhyiddin Mohd Yassin yang sudah kehilangan sokongan majoriti ahli Dewan Rakyat