Jangan Desak Sidang Parlimen Untuk Tukar Kerajaan - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2021)
Persidangan parlimen boleh dilakukan ketika tempoh darurat seperti yang dikehendaki oleh pembangkang namun ia perlu laksanakan bukan bertujuan untuk menukar kerajaan. Menurut Pakar Perlembagaan, Datuk Dr Wan Ahmad Fauzi Wan Hussain, gabungan pembangkang perlu berhati-hati dengan permintaan mereka untuk mengadakan sidang parlimen ketika tempoh darurat.