Ijtihad Ulil Amri @ Prerogatif YDPA Dalam Perkenan Darurat - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2021)
BUAL BICARA MAMPIR : Ahli panel: YBhg Datuk Prof Madya Dr. Wan Ahmad Fauzi Wan Husain - Pengasas Jurisprudens Watan merangkap Pengarah Institut Tamadun Dan Kajian Strategik Universiti Malaysia Pahang | Ustaz Iqbal Zain Al-Jauhari - Panel Penasihat Sekretariat Gabungan Melayu Islam Beraja (MI'RAJ) | Moderator: Ustaz Angah Sunan - Setiausah