Intelektual Negara: Darurat Dan Implikasinya Kepada Rakyat - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (Pertubuhan Intelektual Negara, 2021)
WEBINAR INTELEKTUAL NEGARA - Tajuk: DARURAT DAN IMPLIKASINYA KEPADA RAKYAT | Tarikh: 15.1.2021 (Jumaat) | Masa: 10:30 pagi Ahli panel: 1. Datuk Prof Madya Dr Wan Ahmad Fauzi Wan Husain - Pengarah Institut Tamadun dan Kajian Strategik (ITKAS), Universiti Malaysia Pahang (UMP), merangkap Penasihat Gabungan MI'RAJ | 2. Prof. Dr. Ridhuan Tee Abdullah- Profesor Pusat Pengajian Teras, Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA) | 3. Dr. Hoo Ke Ping - Penganalisis dan Penasihat Ekonomi, KSI Strategic Institute. Moderator: Dr Kamarul Zaman Yusoff - UUM & Timb Presiden PINTAR. Anjuran: Pertubuhan Intelektual Negara (PINTAR). FB live: https://www.facebook.com/PINTAR20