Hak Asasi Dan Implikasi Darurat - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2021)
BUAL BICARA MAMPIR : HAK ASASI DAN IMPLIKASI DARURAT - Ahli panel: Datuk Dr. Wan Ahmad Fauzi Wan Husain - Pengasas Jurisprudens Watan merangkap Pengarah Institut Tamadun Dan Kajian Strategik Universiti Malaysia Pahang | Prof. Madya Dr. Rafidah Hanim Mokhtar, Pensyarah Fakulti Perubatan Dan Sains Kesihatan Universiti Sains Islam Malaysia merangkap Pengerusi Bersama MACSA. Moderator: Mohammed Fared Bin Hassan, Timbalan Ketua Umum Sekreteriat MI'RAJ