Yang Di-Pertuan Agong: Kedaulatan, Prerogatif Dan Amalan - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2021)
RANCANGAN BICARA KARYAWAN: YANG DI-PERTUAN AGONG: KEDAULATAN, PREROGATIF DAN AMALAN - TARIKH: 8 MAC 2021, ISNIN | MASA: 12 TENGAH HARI | LOKASI: STUDIO SIARAN LANGSUNG MEDIA SOSIAL DBP | TETAMU JEMPUTAN: PROF MADYA DATUK DR. WAN AHMAD FAUZI WAN HUSAIN