Hukum Kanun Undang-Undang Laut Melaka Sebagai Asas Perlembagaan Malaysia - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2021)
WACANA MANUSKRIP MELAYU : HUKUM KANUN UNDANG-UNDANG LAUT MELAKA SEBAGAI ASAS PERLEMBAGAAN MALAYSIA TARIKH: 25 MAC 2021, KHAMIS | MASA: 10 PAGI - 1 TENGAH HARI | LOKASI: ARAS 10, MENARA PNM PERPUSTAKAAN NEGARA MALAYSIA BERSAMA YBHG. DATUK PROF. MADYA DR. WAN AHMAD FAUZI WAN HUSAIN, UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG