Darurat dan Implikasi Kepada Struktur Asas Perlembagaan - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2021)
WEBINAR : MEMAHAMI ISU DARURAT DAN MASA DEPAN GERAKAN DAKWAH | TARIKH : 30 JANUARI 2021, SABTU | MASA: 9 PAGI - 1 PETANG | BERSAMA DATUK PROF MADYA DR WAN AHMAD FAUZI