Bicara Santai: Meluruskan Salah Faham Sistem Politik Malaysia - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (Mampir Malaysia, 2020)
Mari Kita bersama dalam slot Bicara Santai secara FB Live esok bersama Datuk Dr. Wan Ahmad Fauzi Wan Husain (Pengasas Jurisprudens Watan, Universiti Malaysia Pahang) dengan tajuk "