Bicara Kedaulatan Watan: Sorotan Krisis Politik Perak Dari Aspek Undang-Undang Tubuh Negeri - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2020)
"Krisis politik di negeri Perak lanjutan dari perletakan jawatan Menteri Besar sekali lagi telah menguji sistem pemerintahan di Malaysia yang berteraskan Raja sebagai Ketua. Ikuti kupasan oleh Datuk Dr Wan Ahmad Fauzi, pengasas Jurisprudens Watan berkaitan isu-isu perundangan di sekitar krisis politik tersebut"