Yang Di-Pertuan Agong: Kedaulatan, Prerogatif Dan Amalan - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (Dewan Bahasa dan Pustaka, 2021)
BUKU TERBARU DARIPADA PENGASAS JURISPRUDEN WATAN: Datuk Prof Madya Dr Wan Ahmad Fauzi Wan Husain 'YANG DI-PERTUAN AGONG: Kedaulatan, Prerogatif dan Amalan. Menghuraikan kedudukan Raja Berperlembagaan dan Struktur Teras Perlembagaan Persekutuan dari sudut Jurisprudens Watan.'