Darurat Prerogatif YDPA Dalam Mengekalkan Kesejahteraan Negara - Siri 2 - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2021)
Perisytiharan darurat oleh YDPA dengan perkenan Majlis Raja-raja mengejutkan banyak pihak setelah permohonan yang sama Oktober lalu ditolak. Apakah pertimbangan yang mewajarkan perisytiharan ini dan apakah peruntukan Perlembagaan mengenainya? Ikuti sesi temubual bersama pakar Perlembagaan Jurisprudens Watan Prof Madya Datuk Dr Wan Ahmad Fauzi Wan Husain melalui program Bual Bicara Kedaulatan Watan untuk mengupas isu ini