Darurat Dan Implikasinya Kepada Rakyat - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2021)
WEBINAR INTELEKTUAL NEGARA Tajuk: DARURAT DAN IMPLIKASINYA KEPADA RAKYAT Tarikh: 15.1.2021 (Jumaat) Masa: 10:30 pagi Ahli panel: Datuk Prof Madya Dr Wan Ahmad Fauzi Wan Husain- Pengarah Institut Tamadun dan Kajian Strategik (ITKAS), Universiti Malaysia Pahang (UMP) merangkap Penasihat Gabungan MI'RAJ Prof. Dr. Ridhuan Tee Abdullah- Profesor Pusat Pengajian Teras, Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA) Dr Hoo Ke Ping - Penganalisis dan Penasihat Ekonomi, KSI Strategic Institute Moderator: Dr Kamarul Zaman Yusoff - UUM & Timb Presiden PINTAR