Bual Bicara Mampir: Hak Asasi Dan Implikasi Darurat - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (Youtube, 2021)
Ahli panel: Datuk Dr. Wan Ahmad Fauzi Wan Husain - Pengasas Jurisprudens Watan merangkap Pengarah Institut Tamadun Dan Kajian Strategik Universiti Malaysia Pahang DAN Prof. Madya Dr. Rafidah Hanim Mokhtar - Pensyarah Fakulti Perubatan Dan Sains Kesihatan Universiti Sains Islam Malaysia merangkap Pengerusi Bersama MACSA