Bicara Kedaulatan Watan: Memahami Struktur Asas Perlembagaan Malaysia - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2021)
Mutakhir ini istilah doktrin kerangka asas Perlembagaan banyak diperkatakan. Beberapa keputusan kes, perisytiharan darurat oleh YDPA dan cabaran undang-undang terhadapnya telah membangkitkan persoalan di dalam masyarakat apakah asas yang absah untuk mentafsirkan Perlembagaan kita._