Pengenalan Asas Fiqh Kenegaraan Malaysia - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2021)
Benarkah Perlembagaan Malaysia Adalah Fiqh Dalam Syariat Islam? Kami ada jawapannya; bersama Datuk Prof Madya Dr Wan Ahmad Fauzi Wan Husain, Pengarah Institut Tamadun Dan Kajian Strategik UMP. Pelajari buku terbaru beliau 'Yang di-Pertuan Agong: Kedaulatan,Prerogatif dan Amalan'. Bersama moderator : Ust Ahmad Shadan Al-Hadrami, Pengarah Nur Qalby Consultant