Kemelut Syariah-sivil : Apa Jalan Keluar? - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (Anekdot, 2021)
ANEKDOT: Kemelut Syariah-sivil : Apa Jalan Keluar? - Bersama : Datuk Profesor Madya Dr Wan Ahmad Fauzi Wan Husain* Pengarah, Institut Tamadun dan Kajian Strategik, Universiti Malaysia Pahang | Mohd Zainuddin Bin Omar Pegamal Undang-Undang, Tetuan Zainuddin & Associates. (Peguambela & Peguamcara) | Hos: Sayed Munawar | Tarikh : 04 Mac 2021 (KHAMIS), Siaran Langsung : *9.00 malam | Ikuti di Facebook Page & Youtube Channel Dialektika TV.