Menjunjung Amanah Rakyat, Mendepani Cabaran Masa Hadapan - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2021)
FORUM 55 TAHUN MARA - "Menjunjung Amanah Rakyat, Mendepani Cabaran Masa Hadapan" bersama panel jemputan. Prof.Dr. Mohd. Azizuddin Bin Mohd Sani, Datuk Prof Madya Dr Wan Ahmad Fauzi Bin Wan Husain, Encik Abdul Halim Bin Abdul Aziz