Memahami sumpah yang dipertuan Agong & peranan ulama' dalam pelaksanaannya - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (Jabatan Mufti Negeri Pahang, 2021)
WAWANCARA KENEGARAAN : PENGUKUHAN UNTUK AGAMA, BANGSA & TANAHAIR - "Memahami Sumpah Yang Dipertuan Agong & Peranan Ulama' Dalam Pelaksanaannya", 10 April 2021 | 9 pagi - 1 petang | Hotel Darul Makmur, Kuantan, Pahang. https://www.facebook.com/jbtnmuftipahang/videos/639028870274655/