Darurat penyelesaian di luar amalan biasa - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2020)
DARURAT ialah suatu keadaan bahaya yang mengancam keselamatan, kesihatan ekonomi atau ketenteraman awam dalam Persekutuan atau mana-mana bahagiannya sama ada ancaman besar tersebut sedang berlaku mahupun apabila Yang di-Pertuan Agong (YDPA) berpuas hati hal itu akan berlaku.