Belanjawan fokus industri pengeluaran makanan - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2020)
Belanjawan 2021 yang dibentang Menteri Kewangan Senator Tengku Dato' Seri Zafrul Tengku Abdul Aziz 6 November lalu berjumlah RM322.5 billion.