Ahli politik wajar ambil berat titah nasihat Seri Paduka - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (Berita Harian Sdn. Bhd., 2021)
Kira-kira dua minggu lepas, suhu politik negara kembali hangat hingga mencecah paras tertinggi dalam tempoh empat bulan ketika berlangsungnya Perhimpunan Agung UMNO (PAU) 2020.