Proklamasi darurat bukan untuk gantung sidang Parlimen - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2021)
KENYATAAN Istana Negara, kelmarin, jelas menunjukkan Yang di-Pertuan Agong bertindak memperkenankan proklamasi darurat bukan bertujuan untuk menggantung sidang Parlimen.