Ahli politik bersabarlah - Mohd Hafiz, Abd. Mutalib (2021)
MUKADIMAH YANG di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah baru-baru ini berkenan melaksanakan proklamasi darurat sebagai langkah proaktif membendung penularan Covid-19. Keputusan yang disifatkan cukup baik dalam memberi ruang sepenuhnya menangani pandemik itu selain meredakan ketegangan politik negara itu bagaimanapun mengundang reaksi berbeza daripada sesetengah pihak. Dalam temu bual bersama wartawan Utusan Malaysia, MOHD. HAFIZ ABD. MUTALIB