Nasihat eksekutif dan kuasa perundangan di bawah perlembagaan persekutuan - Wan Husain, Wan Ahmad Fauzi (2021)
1. Perisytiharan darurat oleh YDPA tidak boleh dicabar dengan kuat kuasanya Perkara 150(8) Perlembagaan Persekutuan.