Stuktur asas Perlembagaan Persekutuan - Wan Husain, Wan Ahmad Fauzi (Harakah Daily, 2021)
Pengenalan DOKTRIN kerangka asas perlembagaan masih menjadi tajuk penting dalam perbahasan sarjana undang-undang. Keputusan kes Indira Gandhi A,.P. Mutho lawan Pengarah Jabatan Agama islam Perak & Dll telah dikritik hebat kerana menerimapakai doktrin struktur asas perlembagaan acuan Mahkamah Agung India, khususnya oleh mantan Ketua Hakim Negara Tun Abdul Hamid.