Kunjungan Hormat delegasi UMP bertemu Ketua Polis Negara - Abd Rahman, Haji Safie (2021)
KUALA LUMPUR, 22 Mac 2021 – Buat julung kalinya, delegasi dari Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang diketuai oleh Naib Canselornya, Profesor Ir. Dr. Wan Azhar Wan Yusoff telah mengadakan kunjungan hormat di pejabat Ketua Polis Negara (KPN), YDH Tan Sri Dato’ Seri Abd Hamid Bador.