Kerjasama strategik UMP dan Briged Tenggara PGA dalam memanfaatkan kepakaran dan inovasi - Muhammad Fauzi, Ali (2021)
PEKAN, 25 Mac 2021 – Universiti Malaysia Pahang (UMP) berkongsi kepakaran dalam bidang teknologi dan inovasi bersama Briged Tenggara Pasukan Gerakan Am (PGA) dalam penciptaan alat yang mampu membantu pihak anggota pasukan keselamatan menjalankan tugas dan tanggungjawab terhadap negara dengan lebih efisien.