Ts. Dr. Norazaliza bangunkan projek belajar Kalkulus lebih menarik, fleksibel, interaktif dan tanpa tekanan - Hafizatulazlin, Abdul Aziz; Nurhartini, Mohd Hatta (2021)
GAMBANG, 26 Mac 2021 - Pensyarah Pusat Sains Matematik (PSM), Universiti Malaysia Pahang (UMP), Ts. Dr. Norazaliza Mohd Jamil, 37 bersama rakan sepasukannya telah menjalankan kajian bertajuk Interactive Cake-like MOOC Calculus bertujuan untuk menjadikan pembelajaran mata pelajaran Kalkulus lebih fleksibel.