Majlis Penghargaan dan Serah Terima Tugas Pendaftar - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 18 Mac 2021 – Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan majlis penghargaan buat Profesor Madya Dr. Mohd Ridzuan Darun yang telah menggalas tanggungjawab sebagai Pendaftar/Ketua Pegawai Operasi selama dua tahun bermula 15 Mac 2019 hingga 14 Mac 2021.