Staf UMP kongsi bakat dalam pengendalian dron - Shalfarina, Shahriman (2021)
KUANTAN, 22 Mac 2021 – Kemahiran mengemudi alat kawalan pesawat model atau dron perlu mempunyai latihan yang secukupnya supaya dapat menghasilkan pemandangan rekreasi yang cantik sama ada dalam bentuk video mahupun gambar.