Transformasi Digital dalam PdP beri manfaat buat masyarakat - Hamzah, Ahmad (2021)
Pembelajaran online learning ataupun pembelajaran dalam talian menjadi satu cabaran dan dilema kepada semua warga pendidik dan juga pelajar sejak pandemik Covid-19 melanda Malaysia pada awal tahun 2020.