Program UniLEEB gilap bakat baharu pentadbir dalam keusahawanan - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
PEKAN, 11 Mac 2021 - Dalam memperkasa kesinambungan kepimpinan pendidikan tinggi bertaraf global dan berimpak, pendedahan kepada bakat-bakat baharu yang berpotensi perlu digilap bagi memantapkan pengurusan dan penjenamaan institusi pendidikan tinggi.