Kolej Kediaman Mawaddah penginapan pelajar UMP berkonsepkan wakaf - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
PEKAN, 11 Mac 2021 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) bakal memiliki penginapan pelajar berkonsepkan wakaf apabila Kolej Kediaman Mawaddah yang diwujudkan untuk memberi perkhidmatan perlindungan kepada pelajar dalam kalangan anak yatim atau asnaf siap sepenuhnya pada awal tahun depan.